Over Biofee

Contact


Biofee


Hofstedenweg13
1111 SE Diemen

info@biofee.nl

+31 (0)6 24460610

Biofee, gespecialiseerd in Franse bio producten

Biofee is een jong bedrijf dat zich specialiseert in bio producten die voornamelijk uit Frankrijk afkomstig zijn.
De eigenaresse Sandra Klinkenberg is altijd zeer geïnteresseerd geweest in biologische/natuurlijke middelen. Zij is de nicht van Luc Klinkenberg. Die zich in België heeft gespecialiseerd in de tussenhandel van Franse bio producten. Omdat in de loop der jaren het enthousiasme van deze kwalitatief hoogwaardige producten ons bleef aanspreken, zijn wij begonnen met Biofee.
Wij zijn hoofdimporteur van de producten van Dietaroma voor Nederland. Dit Zuid Franse bedrijf heeft kwaliteit, en duurzaamheid al meer dan een eeuw hoog in het vaandel. Zij zijn gespecialiseerd in het produceren van hoogwaardige gezondheid- en lifestyle producten uit plantenextracten. Dietaroma heeft hiervoor een eigen extractie methode ontwikkeld die het maximale uit de plant kan halen.
Ook zijn wij leverancier van het Franse eiland Corsica afkomstige schoonheidsmerk Solyvia.
Wij zullen in de toekomst ons productenaanbod uit Frankrijk uitbreiden met nieuwe producten maar uitsluitend als deze aan onze voorwaarden voldoen.
Wilt u meer weten over onze producten of onze werkwijze, neem dan gerust eens contact met ons op (geen verkoop aan particulieren).